Skip to main content
In Nederland GRATIS verzending vanaf €100.

Over ons

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent wie er achter Britse-streepjes.nl zit! Mijn naam is Marlinde, ik woon samen met mijn man en zoontje op een boerderijtje in de Achterhoek. Van 2016 tot 2022 heb ik een winkel gerund met de naam Hartje Winterswijk. Dit heb ik met erg veel liefde en plezier gedaan. Daar ben ik begonnen met de verkoop van Cornishware in Nederland. Er was op dat moment geen fysieke winkel waar het servies verkocht word binnen Nederland. Daarnaast was het ook niet mogelijk om de hele collectie ergens te shoppen.

Omdat ik een deel van mijn jeugd in Engeland opgegroeid ben kende ik Cornishware al uit die tijd. Daarnaast heeft mijn moeder het altijd gehad en gebruikt. De tijdloze iconische streepjes spraken mij erg aan! Het feit dat het allemaal handgemaakt en handgeschilderd is geeft een kwaliteit die niet te vergelijken is met andere serviezen!

In 2021 mochten wij ons zoontje verwelkomen. Helaas lukte het mij niet meer om het runnen van de winkel te combineren met het moeder zijn. Daarom heb ik besloten om de winkel over te dragen aan mijn enthousiaste collega Angelique. Zij zet de winkel voort en verkoopt ook nog een collectie van het Cornishware servies! Mocht je de streepjes graag in levende lijve bewonderen, dan is Hartje Winterswijk zeker een aanrader!

Omdat ik niet helemaal afscheid kon nemen van de prachtige streepjes, heb ik besloten om de webshop voort te zetten. Zo kan ik toch mijn passie voor dit prachtige merk goed combineren met het drukke leven op de boerderij en de zorg voor mijn zoon.

Adres

Britse Streepjes
Aaltenseweg 74
7051GX Varsseveld
BTW-nummer: NL003330410B62
KvK-nummer: 78368863